Leje af opbevaringsrum

Leje af opbevaringsrum til alle behov

Uanset hvad du skal have opbevaret, har Lagergaarden et opbevaringsrum, der passer til dig.

Her kan vi opmagasinere alt fra møbler til kontorudstyr – hvis du er i gang med at flytte, mangler midlertidig plads eller blot har brug for nogle ekstra kvadratmeter.

Vores rum er klimaregulerede, overvågede og låsesikrede med godkendte låse. Opbevaringsrummene findes i forskellige størrelser, og vi er meget fleksible. Hvis du har brug for mere plads, da vi kan slå to rum sammen. 

Du kan se, hvilke størrelser vi tilbyder ved at trykke på knappen nedenfor.

Fordele ved at leje et opbevaringsrum hos os

Klimareguleret Opbevaring: Vores topmoderne faciliteter er udstyret med avanceret klimakontrol, der sikrer, at temperaturen og luftfugtigheden holdes på optimale niveauer. Dette beskytter dine ejendele mod ekstreme vejrforhold og garanterer, at de forbliver i perfekt stand.

Fleksible Opbevaringsløsninger: Vi tilbyder et bredt udvalg af opbevaringsrum i forskellige størrelser, så du kun betaler for den plads, du har brug for. Uanset om det er møbler, sæsonbetonet udstyr eller arkiver, har vi den perfekte løsning til dig

Sikkerhed Prioriteres: Ved leje af opbevaringsrum hos os, er opbevaringsrummene udstyret med avancerede sikkerhedssystemer, inklusive overvågning døgnet rundt og adgangskontrol. Du kan have fuld tillid til, at dine ejendele er i trygge hænder.

Hvad koster det at leje et opbevaringsrum?

Prisen for at leje et opbevaringsrum afhænger af størrelsen på det ønskede lokale. Vores mindste lokale på 4 m2 koster 356 kr. om måneden. Uanset størrelsen af opbevaringsrummet er prisen 89 kr. pr. m2. Vi tilbyder en bred vifte af opbevaringsrum for at imødekomme forskellige behov. Uanset om du har brug for et lille opbevaringsrum til nogle få ting eller et større opbevarings til større genstande, har løsninger til dig. Vores største opbevaringsrum er på 5,9 m2. 

Derudover er vores faciliteter designet til at være fleksible og kan tilpasses dine behov. Hvis du har brug for mere plads end et enkelt opbevaringsrum, kan vi arrangere det ved at kombinere to opbevaringsrum, der er ved siden af hinanden. Dette giver dig mulighed for at skræddersy din opbevaringsløsning. Vores mål er at sikre, at vores kunder får den bedste værdi for deres penge samtidig med at de får den plads og fleksibilitet, de har brug. Kontakt os gerne for at få mere information om priser og tilgængelighed. Ellers kan finde det opbevaringsrum der passer bedst til dig ved at trykke på knappen nedenfor

Hvorfor vælge Lagergaarden?

Topsikrede
lagerrum

Dine ejendele er i sikre hænder hos os. Vores opbevaringsrum er overvåget døgnet rundt, og Lagergaarden er sikret med godkendte alarm- og låsesystemer.

Klimaregulerede lagerlokaler

Vi er også sikret mod al slags vejr – med klimaregulering på vores lagerhotel, risikerer dine ejendele ikke fugt, kulde eller for meget varme, som de kan i et udeskur eller en kælder.

Af- og pålæsning i tørvejr

Du kan læsse dine ejendele af og på i tørvejr hos os. Vi lader ikke regn eller fugt ødelægge dine ejendele.

Vi er RET
fleksible

Ændrer dit behov sig, står vi altid klar til at hjælpe dig. Måske har du brug for mere plads? Måske har du brug for mindre? Uanset hvad – så står vi klar til at hjælpe dig med at finde flere eller færre kvadratmeter til dig. Vi slår gerne to rum sammen.

Lagerlokaler i alle slags størrelser

Vores Lagerhotel har lokaler til hvert et behov. Vores mindste lokale er på 4 m2, og det største er på 18m2. Vi kan slå to lokaler sammen, hvis det ved siden af er ledigt.

Priser til enhver pengepung

Prisen på leje af vores lagerlokaler afhænger alt efter, hvilken størrelse lokale, du er ude efter. Vores mindste lokale på 4 m2 koster 356 kr. om måneden. Uanset hvilket opbevaringsrum du har behov for, så er prisen 89 kr. pr. m2

Der er ikke det, du ikke kan opbevare hos os

Har du arvet en masse møbler med stor affektionsværdi? Mangler du arkivplads til kontoret? Skal motorcyklen stå i tørvejr? Eller er du i gang med at flytte og mangler midlertidig plads? Vi er klar til at hjælpe dig -og vi passer på dine ejendele og opbevarer dem for dig i lige så lang tid, som du har behov for det.

Hvilken størrelse rum?

Tænk på, hvad du skal have opbevaret. Det er nemmere at opmagasinere mange flyttekasser på mindre plads, da de kan stables ovenpå hinanden. Tænk derfor på din situation – vi hjælper altid med gode råd og sparring, hvis du er i tvivl.

Ofte stillede spørgsmål

Størrelsen på det opbevaringsrum, du skal leje, afhænger af dine specifikke behov. Det er vigtigt at vurdere, hvilke genstande du planlægger at opbevare, og hvor meget plads de vil kræve. Vi står skal til at hjælpe med at finde den bedste løsning for dig.

Hos Lagergaarden starter prisen for et opbevaringsrum på 356 kr. om måneden for det mindste rum, med en enhedspris på 89 kr. pr. kvadratmeter uafhængigt af rummets samlede størrelse. Denne prisstruktur sikrer, at du får en fair og gennemsigtig omkostning, uanset hvor meget plads du har brug for. For at sikre, at du får den bedst mulige løsning, der passer til dine behov, opfordrer vi dig til at kontakte os på kontakt@lagergaarden.dk

Ja, du har mulighed for at skifte til et større eller mindre opbevaringsrum, hvis dine behov ændrer sig. Vi forstår, at dine behov for opbevaring kan uforudsigelige, og derfor tilbyder vi løsninger, der kan tilpasses efter dine behov. Vi kan f.eks. kombinere to opbevaringsrum til ét, hvis du har behov for mere plads. Kontakt os for at høre mere om disse muligheder.